Duurzaamheidscertificering breidt portfolio uit met Binnenklimaat Label

Duurzaamheidscertificering heeft haar dienstenportfolio uitgebreid met het nieuwe Binnenklimaat label. Vanaf nu kun je ook bij ons terecht voor het nieuwe en onafhankelijke keurmerk voor gezonde gebouwen.

Gezonde gebouwen verhogen de waarde

Met het Binnenklimaat Label kan van ieder type gebouw onafhankelijk aangetoond worden hoe gezond het gebouw is. Voor gebouweigenaren en verhuurders is dit een krachtige methode om de waarde van hun vastgoed te verhogen. Een gezonder gebouw is aantrekkelijker voor verhuurders, waardoor de huurinkomsten en bezettingsgraad verhogen.

Pim Klinkenberg van Duurzaamheidscertificering: “gebouwen verduurzamen zit in onze kern. Het realiseren van een gezondere omgeving voor de mensen in deze gebouwen is voor ons een mooie en logische volgende stap. Opdrachtgevers nemen een gezond binnenklimaat in toenemende mate mee in hun vastgoed strategie. We zijn blij dat we hier met het Binnenklimaat Label invulling aan kunnen geven.”

Hoe werkt het?

Tako Werts, Binnenklimaat Label Inspecteur vanuit Duurzaamheidscertificering: “De score (A, B, C of D) op het Binnenklimaat Label komt tot stand op basis van vier onderdelen uit het PvE Gezonde Kantoren: lucht, licht, klimaat en geluid. Wij ondersteunen tijdens het gehele proces waarbij wij ons focussen op de rol van Binnenklimaat Label Inspecteur en de klant adviseren hoe te komen tot een label A certificering.”

Over het Binnenklimaat Label

Het label is ontwikkeld door TVVL, Binnenklimaat Nederland, TNO en het Rijksvastgoedbedrijf. Als basis voor het label dienen de richtlijnen uit het Programma van Eisen (PvE) Gezonde Kantoren. Het PvE Gezonde Kantoren en het Label zijn een handreiking voor het (her)ontwik­kelen van kantoren die niet alleen energiezuinig moeten worden, maar ook gezond en comfortabel.

 

 

 

Geschreven door:

Andere artikelen

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.