Centrumplan Rosmalen behaalt BREEAM In-Use certificering

Het gloednieuwe Centrumplan Rosmalen heeft eind 2019 een BREEAM In-Use certificering behaald. De dorpskern die in september 2018 feestelijk geopend werd kreeg een score van twee sterren (Good).

Het centrum bestaat uit verschillende blokken en omvat in totaal 8.100 m2 winkelruimte en 39 woningen. Vier van deze blokken waarvan het Bouwinvest Dutch Institutional Retail Fund NV eigenaresse is, zijn eind vorig jaar voorzien van een BREEAM-In Use certificaat. ‘Het Centrumplan Rosmalen is voor mij een bijzonder project. Naast het feit dat Rosmalen een mooie duurzame dorpskern heeft gekregen is dit ook mijn eerste project als eindverantwoordelijke BREEAM In-Use Assessor, aldus Pim Klinkenberg van DuurzaamheidsCertificering.

Het behalen van het certificaat is een samenwerking tussen eigenaar Bouwinvest Retail Fund, beheerder MVGM Winkelcentrummanagement, BREEAM expert W4Y en BREEAM Assessor DuurzaamheidsCertificering.

Geschreven door:

Andere artikelen

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.