De week van de energietransitie bij ROC Midden Nederland

Deze week organiseert de Tech Campus van ROC midden Nederland “De week van de energietransitie”. In deze week gaan studenten Bouwkunde, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en ICT aan de slag met verschillende challenges vanuit het bedrijfsleven. De studenten krijgen echte praktijkcases voorgeschoteld waar ze in multidisciplinaire teams mee aan de slag gaan.

DuurzaamheidsCertificering trapte de week af met de eerste challenge. Pim Klinkenberg van Duurzaamheidscertificering: “Het geeft mij veel energie om studenten te inspireren op het gebied van duurzaamheid en op deze manier onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Tijdens de uitleg van de challenge was mijn belangrijkste boodschap dat je duurzaamheid niet via één kanaal moet bekijken, maar juist integraal in teamverband om de beste oplossing te vinden.”

 

Geschreven door:

Andere artikelen

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.