Duurzaam distributiecentrum voor Scherpenhuizen

Vers leverancier Scherpenhuizen gaat een nieuw duurzaam distributiecentrum ontwikkelen in Eindhoven. Scherpenhuizen levert niet alleen groen(t)e producten, zij denken aan het milieu in de gehele keten van hun proces. Het nieuwe distributiecentrum gaat namelijk ontwikkeld worden volgens BREEAM Excellent.

DuurzaamheidCertificering is als Assesor betrokken bij de bouw van dit moderne distributiecentrum Dit betekent dat wij onder andere twee BREEAM audits gaan verzorgen op locatie. W4Y ondersteunt Scherpenhuizen in de rol van Expert.

Pim Klinkenberg van Duurzaamheidscertificering: “Wij kijken er naar uit om samen te werken met Scherpenhuizen en W4Y tijdens de realisatie van dit nieuwe distributiecentrum. We zijn blij om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de verduurzaming van de groente-en fruit sector in Nederland.”

 

 

Geschreven door:

Andere artikelen

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.