Duurzame herbouw voor champignon verwerker Van Soest

Champignon verwerker Van Soest uit Kesteren laat de fabriekshal die vorig jaar door een brand verwoest is duurzaam herbouwen onder regie van Van Vliet Bouwmanagement. Van Soest heeft naast een snelle herbouw nog een belangrijk doel; de realisatie van een duurzaam bedrijfsgebouw.

De ambitieuze doelstelling tijdens dit project is om een BREEAM “Outstanding” score van 5 sterren, de hoogst haalbare score, voor de nieuwbouw te behalen. DuurzaamheidsCertificering is als Assessor betrokken bij dit project, W4Y vervult de rol van BREEAM Expert.

Pim Klinkenberg van DuurzaamheidsCertificering: “De insteek van Van Soest bij dit project past bij onze overtuiging dat het BREEAM certificaat geen doel op zich is maar een mooie leidraad tot verduurzaming. De samenwerking met Van Vliet Bouwmanagement verloopt prettig en wij kijken er naar uit om samen met hen te werken aan de herbouw van dit duurzame gebouw.”

Geschreven door:

Andere artikelen

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.