BREEAM
Internationaal erkende manier van certificeren van de gebouwde omgeving
Nieuwbouw & RenovatieIn - Use

BREEAM Nederland

BREEAM-NL is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen. BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method en is ontwikkeld in Engeland. BREEAM-NL is de variant van BREEAM die specifiek voor de Nederlandse markt ontwikkeld is.

Met BREEAM is het mogelijk om nieuwbouw, renovaties, bestaande bouw, gebieden en sloop van gebouwen te voorzien van een certificaat. Elk van de certificaten werkt met eigen punten en wegingen, maar het proces is voor allen gelijk. Wij hebben ons gespecialiseerd in nieuwbouw & renovatie en bestaande bouw.

Binnen BREEAM zijn er verschillende scores haalbaar, dit geldt voor zowel BREEAM in use als BREEAM nieuwbouw. De scores worden uitgedrukt in sterren van 0 tot 5. Hoe er tot de score gekomen wordt verschilt wel bij BREEAM in use en BREEAM nieuwbouw. Dit verschilt namelijk in zwaarte van de verschillende categorieën in de totaal score.

Assesor

Hercuton is de aannemer die de nieuwbouw voor DHL Parcel Netherlands in Zaltbommel realiseert…

GKB

GKB Vastgoed BV heeft in Barendrecht een nieuw kantoor en bedrijfshal gemaakt. Het bedrijfspand is 100% energieneutraal.

nieuws-placeholder.jpg

Koedood Diesel services heeft op een steenworp afstand van de huidige locatie in Hendrik-Ido-Ambacht een nieuw complex gebouwd.

9 tips waar jij rekening mee kunt houden

Advies van onze BREEAM en DGBC Woonmerk experts

Bekijk onze tips Bekijk onze experts