DHL Express Zwolle

DHL Express– Service center Zwolle

Onze rol:BREEAM nieuwbouw assessor

 

Het nieuwe service center van DHL Express in Zwolle is bekroond met de hoogst haalbare beoordeling. De aandacht voor mens en milieu tijdens de bouw heeft DHL Express een BREEAM Outstanding certificaat opgeleverd. Hiermee behoort deze locatie tot de top van Nederland.

Het BREEAM-NL Excellent certificaat sluit niet alleen helemaal aan op de milieudoelstellingen van DHL Express. Het creëert ook voor dé optimaal gezonde werkomgeving voor de gebruikers van het gebouw. Zo werkt iedereen in gezonde lucht, is er voor iedere ruimte en voor de uitvoering van alle werkzaamheden een perfecte hoeveelheid licht en zonlicht aanwezig en kan het klimaatsysteem in iedere ruimte apart ingesteld worden.

Meer dan de helft van de elektriciteit in het gebouw wordt opgewekt door middel van zonnepanelen. Het geïnstalleerde energiemanagementsysteem stemt de opgewekte energie en het verbruik goed op elkaar af. Bovendien geeft het DHL Express altijd inzicht in besparingsmogelijkheden. Verder wordt er regenwater gebruikt voor het doorspoelen van toiletten en het wassen van auto’s en is het gebouw en omgeving voorzien van LED verlichting.

Daniël van der Flier, BREEAM assessor namens Duurzaamheidscertificering tijdens dit traject was onder de indruk van de focus van DHL Express op duurzaamheid. “Het viel me op dat er niet alleen focus was op het realiseren van een duurzaam gebouw. DHL Express is ook enorm actief met de verduurzaming van haar activiteiten. Deze houding heeft hen dit geweldige resultaat voor hun service center in Zwolle opgeleverd,” aldus Daniël van der Flier.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.