Dienst

BREEAM assessor

Wat is de rol van BREEAM assessor?

In het BREEAM proces is de assessor de persoon die het uiteindelijke werk van de BREEAM expert valideert. De assessor is dus de persoon die controleert of alle credits op een juiste manier zijn verantwoord en of de bewijslast aanwezig en correct is. Om dit te doen komt de assessor minimaal één keer op locatie langs om alles te zien, vragen te stellen en waar nodig foto’s te maken als bewijslast.

Wie is de BREEAM assessor?

Om BREEAM assessor te worden moet je verschillende assessor trainingen volgen bij de DGBC, en vervolgens het examen succesvol behalen. De assessor is altijd onafhankelijk en moet dus door opdrachtgever zelf geregeld worden.

Onze aanpak als assessor

Wij geloven in een simpel, duidelijke en concrete aanpak, en merken ook dat de markt daar behoefte aan heeft. Wij zijn niet voor niets één van de meest ervaren BREEAM partijen in Nederland. In de rol van assessor stellen wij ons altijd meewerkend en meedenkend op om gezamenlijk tot het optimale resultaat te komen. Dit doen wij voor BREEAM in use en BREEAM nieuwbouw.

Uitgelichte referenties:

Duurzame productie- en opslaglocatie voor kaas

Vergeer Holland laat in Bodegraven een nieuwe duurzame productie- en opslaglocatie bouwen met BREEAM Outstanding als doel.

Rosmalen vogelvlucht bij persbericht 29-03-2017

Het gloednieuwe Centrumplan Rosmalen heeft eind 2019 een BREEAM In-Use certificering behaald.

Lees meer >

https://duurzaamheidscertificering.nl/blog/nieuwe-duurzame-productielocatie-voor-ruitenberg-ingredients

Ruitenberg Ingredients heeft haar duurzame nieuwe locatie laten bouwen volgens BREEAM outstanding, de hoogst haalbare BREEAM normering.

9 tips waar jij rekening mee kunt houden

Advies van onze BREEAM en DGBC Woonmerk experts

Bekijk onze tips Bekijk onze experts