Dienst

BREEAM expert

Wat is de rol van BREEAM Expert?

In het BREEAM proces is de Expert de persoon die het uiteindelijke bewijslast voor de BREEAM credits verzameld, verwerkt in de BREEAM tool en afstemt met de assessor. Om dit te doen heeft de Expert overleg met de opdrachtgever over welke credits er bewezen kunnen worden en wordt er een rondgang op locatie gedaan om alles te zien, vragen te stellen en waar nodig foto’s te maken als bewijslast.

Wie is de BREEAM Expert?

Om BREEAM Expert te worden moet je de Expert training volgen bij de DGBC, en vervolgens het examen succesvol behalen. De Expert hoeft niet onafhankelijk te zijn van opdrachtgever.

Onze aanpak als Expert

Wij geloven in een simpel, duidelijke en concrete aanpak, en merken ook dat de markt daar behoefte aan heeft. Wij zijn niet voor niets één van de meest ervaren BREEAM partijen in Nederland. In de rol van Expert stellen wij ons altijd meewerkend en meedenkend op om gezamenlijk tot het optimale resultaat te komen. Dit doen wij voor BREEAM in use en BREEAM nieuwbouw.

Uitgelichte Referenties:

GKB

GKB

GKB Vastgoed BV heeft in Barendrecht een nieuw kantoor en bedrijfshal gemaakt. Het bedrijfspand is 100% energieneutraal.

eha_sron_entree

Duurzaamheidscertificering verzorgt als BREEAM Expert het Excellent certificering traject voor het nieuwe onderkomen van SRON op het Leiden Bio Science Park.

tips-placeholder.jpg

Als expert hebben wij Koedood ondersteund bij de bouw van het nieuwe hoofdkantoor. Het complex omvat een nieuw kantoor met een ruime bedrijfshal.

9 tips waar jij rekening mee kunt houden

Advies van onze BREEAM en DGBC Woonmerk experts

Bekijk onze tips Bekijk onze experts