BREEAM
Internationaal erkende manier van certificeren van de gebouwde omgeving
Nieuwbouw & RenovatieIn - Use

BREEAM Nederland

Wij zijn één van de meest ervaren BREEAM-NL partijen van Nederland. Daniël van der Flier is door BRE zelfs uitgeroepen tot één van de BREEAM Assessors wereldwijd van het jaar 2020.  BREEAM-NL bepaalt de duurzaamheidprestatie van gebouwen. BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method en is ontwikkeld in Engeland. BREEAM-NL is de variant van BREEAM die specifiek voor de Nederlandse markt ontwikkeld is.

Met BREEAM is het mogelijk om nieuwbouw, renovaties, bestaande bouw, gebieden en sloop van gebouwen te voorzien van een certificaat. Elk van de certificaten werkt met eigen punten en wegingen, maar het proces is voor allen gelijk. Wij hebben ons gespecialiseerd als BREEAM Expert en Assessor in nieuwbouw & renovatie en bestaande bouw.

Binnen BREEAM zijn er verschillende scores haalbaar, dit geldt voor zowel BREEAM in use als BREEAM nieuwbouw. De scores worden uitgedrukt in sterren van 0 tot 5. Hoe er tot de score gekomen wordt verschilt wel bij BREEAM in use en BREEAM nieuwbouw. Dit verschilt namelijk in zwaarte van de verschillende categorieën in de totaal score.

Neem contact met ons op!

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

Uitgelichte referenties:

DHL BREEAM excellent certificering

DuurzaamheidsCertificering was als BREEAM Assessor betrokken bij de certificering van het grootste sorteercentrum van DHL Parcel voor Nederland.

Oldenburger Fritom

Wij waren de Assessor die het nieuwe logistiek centrum van Oldenburger|Fritom beoordeelden met het hoogste BREEAM certificaat van Nederland.

Gezond gebouw met Binnenklimaat label

Als expert hebben wij Koedood ondersteund bij de bouw van het nieuwe hoofdkantoor. Het complex omvat een nieuw kantoor met een ruime bedrijfshal.

9 tips waar jij rekening mee kunt houden

Advies van onze BREEAM en DGBC Woonmerk experts

Bekijk onze tips Bekijk onze experts