Duurzame feestdagen

Gentlemen's Denim & Duurzaamheidscertificering: Een duurzame samenwerking

Deze feestdagen staan in het teken van duurzaamheid en stijl. We zijn verheugd om aan te kondigen dat Duurzaamheidscertificering voor deze gelegenheid samenwerkt met Gentlemen’s Denim, een partnership gebaseerd op gelijke normen en waarden. 

Waarom deze samenwerking?

Gentlemen’s Denim en Duurzaamheidscertificering delen een gemeenschappelijke missie: het bevorderen van duurzaamheid zonder in te boeten aan kwaliteit en elegantie. De producten van Gentlemen’s Denim, gemaakt van left-over denimstoffen (pre-consumer), resoneren met de no-nonsens, duidelijke en concrete aanpak van Duurzaamheidscertificering. Zakendoen met diepgang voor een lange termijn en gezamenlijke benefit. 

Wat betekent dit voor u?

Als zakenrelatie van Duurzaamheidscertificering kunt u deze feestdagen genieten van onze exclusieve collectie portemonnees, stropdassen. Elk product is een symbool van onze gezamenlijke inzet voor een minder verspillende planeet en oog voor detail op product, 

De Gift van Duurzaamheid

De oprichters van Duurzaamheidscertificering, Daniël en Pim, hebben meer dan 10 jaar ervaring in de duurzaamheidswereld. Samen met Gentlemen’s Denim willen we deze kerst en oud en nieuw de gift van duurzaamheid verspreiden. Met trots ondersteunen we de duurzame aanpak van Gentlemen’s Denim. Want wij geloven in een wereld waar stijl en duurzaamheid hand in hand gaan.

Bezoek Gentlemen’s Denim om meer te ontdekken over de unieke producten en hoe zij een positieve sociale en zakelijke impact maken.

Meer weten over Gentlemen's Denim?

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.