Over ons

Over ons

Daadkrachtige aanpakkers

Daniël en Pim hebben duurzaamheidscertificering opgericht in 2018 vanuit de overtuiging dat het proces om een duurzaamheidscertificaat te behalen onnodig moeilijk was. Na meer dan 10 jaar actief geweest te zijn in de wereld van duurzaamheid in de gebouwde omgeving, en de markt vanuit verschillende hoeken te hebben ervaren zoals aannemers, installateurs, adviseurs, etc besloten de oprichters van DuurzaamheidsCertificering (Daniel en Pim) dat het anders moet. Hun werkwijze wordt door klanten bestempeld als duidelijk, overzichtelijk en plezierig. Volgens deze waarden steken zij dan ook elke samenwerking in, Hun gestandaardiseerde, duidelijke en concrete aanpak voor BREEAM certificeringen slaat direct aan in de markt. Al snel groeit hun klantenkring dan ook razendsnel. Gelukkig ontwikkeld Duurzaamheidscertificering zich snel tot netwerkorganisatie. Dankzij “vrienden van Duurzaamheidscertificering” kunnen klanten blijven rekenen op voldoende expertise en kwaliteit. In de jaren daarna verbreden ze hun portfolio met onder andere Leed, Well, GPR, BCI gebouw en energielabels. Al snel ondersteunen ze bij alle relevante certificeringen voor duurzaam vastgoed.

Duurzame wereld

Naast het verduurzamen van het vastgoedportfolio van hun klanten, besluiten zij nog actiever te willen bijdragen aan de verduurzaming van de wereld. Hun kantoor is na verduurzaming beloond met een BREEAM excellent certificaat en heeft een A++++ energielabel. Duurzaamheidscertificering rijdt bovendien 100% elektrisch met stroom die zij grotendeels zelf opwekken. Daarnaast gaan zij in 2019 een samenwerking aan met Work With Nature om kostbaar regenwoud in Costa Rica te beschermen. Voor iedere nieuwe klant adopteren zij een nieuw stuk regenwoud dat wordt beheerd door Work With Nature. Inmiddels beschermt Duurzaamheidscertificering op deze manier ca. 3500 m2 regenwoud. Zo geeft Duurzaamheidscertificering steeds iets terug aan de natuur.

BREEAM Assessor of the Year

In 2020 worden inspanningen van Duurzaamheidscertificering voor de verduurzaming van het Nederlandse vastgoed erkend door BRE. Daniël wordt van alle BREEAM assessoren wereldwijd uitgeroepen tot één van de drie ‘BREEAM Assessor of the Year 2020’ op basis van de gemiddelde BREEAM score die hij had behaald.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.