Paris Proof

Wij gaan voor Paris Proof

Duurzaamheidscertificering heeft met ruim 100 andere marktpartijen het Paris Proof Commitment ondertekend. Dit betekent dat wij ons committeren aan de doelstelling om het energiegebruik in de gebouwde omgeving met twee derde te verlagen. Op deze pagina delen we de voortgang die we als Duurzaamheidscertificering boeken.

Ons commitment

Ambitie

Als Paris Proof Partner van Dutch Green Building Council is onze ambitie een duurzaam gebouwde omgeving zonder CO₂-uitstoot in 2040.

Transparant

We zijn transparant over ons energiegebruik en CO2-emissie, zodat voor iedereen inzichtelijk is hoe energiezuinig onze eigen gebouw is.

Realiseer

Duurzaamheidscertificering begeleidt de Nederlandse vastgoedsector tijdens het verduurzamingsproces van gebouwen via erkende certificeringen op het gebied van duurzaamheid zoals BREEAM.

Monitor

Op deze pagina delen we per kwartaal de voortgang die we als Duurzaamheidscertificering boeken. Jaarlijks publiceren we ook een samenvatting.

Promoot

Als Paris Proof Partner laten we zien wat er nodig is om Paris Proof te worden en waarom dat van belang is. We zijn transparant over de voortgang van onze eigen verduurzaming en stimuleren en begeleiden onze klanten die de weg naar Paris Proof willen inslaan.

Onze cijfers

Q1 2024

Co2 uitstoot kantoor

Co2 uitstoot energiegebruik kantoor

 

kWh: 4.313
Kilogram Co2: 0*

* Wij zijn C02-neutraal dankzij 100% Nederlandse groene energie.
Woonwerkverkeer in Kg Co2

Co2 uitstoot woon-werk verkeer in kilometers en kilogram

Kilometers: 5.007

Kilogram Co2: 855

Zakelijk verkeer in Kg Co2

Co2 uitstoot van zakelijk verkeer

 

Kilometers: 3.639
Kilogram Co2: 454

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.