Van Soest – Nieuwe fabriekshal

Van Soest– Duurzame nieuwe fabriekshal

Onze rol: BREEAM nieuwbouw assesor

Het zat Champignon verwerker Van Soest uit Kesteren niet mee. Vlak na oplevering van de 5-sterren BREEAM fabriekshal ging deze in vlammen op. Ze aarzelden niet maar startten direct met de herbouw onder regie van Van Vliet Bouwmanagement. Van Soest behield bij de snelle herbouw haar duurzame doel; de realisatie van een duurzaam bedrijfsgebouw conform  de hoogst haalbare BREEAM score. DuurzaamheidsCertificering was als Assessor betrokken bij dit herbouwproject.

In september 2020 was het na een snelle herbouw dan eindelijk zover. Opnieuw verdiende de fabriekshal de BREEAM “Outstanding” certificering.

Pim Klinkenberg van DuurzaamheidsCertificering: “De insteek van Van Soest bij dit project past bij onze overtuiging dat het BREEAM certificaat geen doel op zich is maar een mooie leidraad tot verduurzaming. De samenwerking met Van Vliet Bouwmanagement en W4Y verliep prettig met een geweldige resultaat als gevolg.”

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.