Duurzaamheid & Subsidies

Een steeds groter groeiende club bedrijven investeert in het verduurzamen of duurzaam nieuwbouwen van hun onderkomen. Deze nobele zet is er wel een die energie, tijd en geld vraagt. Om deze daad te stimuleren worden bedrijven hierin tegemoet gekomen door de overheid in de vorm van subsidies. Het aanvragen en doorlopen van dit soort trajecten lijkt eng en lastig, maar wij kunnen inmiddels zeggen dat dit heel erg meevalt als je weet wat je doet.

Het blijft een traject met de overheid en die besteden nou eenmaal niet de meeste tijd aan het makkelijk en overzichtelijk maken van hun online aanwezigheid en procedures. Maar gelukkig is dat nu net waar wij goed in zijn.

Op een gemiddelde BREEAM ontwikkeling is het mogelijk via de Milieu Investeringsaftrek (MIA), de Energie Investeringsaftrek (EIA) en de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE) een tegemoetkoming te ontvangen.

Het is vooral een kwestie van het in de gaten houden van termijnen, daarbij moet je natuurlijk aan een aantal voorwaarden voldoen. Alles bij elkaar is eenvoudig in te regelen in een project, als dit maar bij het eerste idee direct aandacht krijgt.

Inmiddels verzorgen voor een aantal opdrachtgevers naast een BREEAM certificaat ook direct de subsidies. Laat ons de mogelijkheden van subsidie voor je onderzoeken.  

Geschreven door:

Andere artikelen

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.