Vergeer Holland– Nieuwe productie- en opslaglocatie

Vergeer Holland – Duurzame productie- en opslaglocatie

Onze rol: BREEAM nieuwbouw Assessor

Vergeer Holland is in Bodegraven begonnen met de bouw van een nieuw pand voor de rijping, productie en opslag van kaas. De nieuwbouw komt op de plaats van het huidige distributiecentrum. De andere locaties van Vergeer Holland in Reeuwijk, Woerden en Rijping Bodegraven blijven bestaan.

BREEAM Outstanding

Vergeer Holland bestaat sinds 1934 en behoort tot een van de grootste, innovatieve kaasverwerkers ter wereld. Met het nieuwe pand maken zij het familiebedrijf gereed voor de toekomst. Daarom laten zij het nieuwe pand ook duurzaam ontwikkelen. De bouw en het pand zelf moeten voldoen aan duurzaamheidsnormen met als uitgangspunt een BREEAM Outstanding-duurzaamheidscertificering (5 sterren).

DuurzaamheidsCertificering is als BREEAM Assessor betrokken bij dit ambitieuze nieuwbouwproject. De oplevering van de nieuwe locatie is gepland in mei 2020.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.