Domera gaat grootschalig en duurzaam renoveren

Duurzaamheidscertificering is als BREEAM Assessor betrokken bij de nieuwe productlocatie van Domera. De CO2-neutrale bouwer heeft een voormalig scheepswerf aan de Hollandsche IJssel op een iconische plek in Gouda aangekocht om drijvende woningen te produceren.

Op deze locatie worden al sinds de 15e eeuw schepen gebouwd. In lijn met haar duurzame overtuiging gaat Domera op een uiterst duurzame manier het scheepswerf grootschalig renoveren om deze geschikt te maken voor de productie van drijvende woningen. Hierbij is de doelstelling om BREEAM Excellent te halen.

Duurzaamheidscertificering is als auditor betrokken bij het gehele renovatieproces, van ontwerp tot realisatie. “Mooi om te zien hoe een iconische plek in Gouda een nieuwe duurzame bestemming krijgt. “Wij herkennen ons sterk in de duurzame overtuiging van Domera en kijken er dan ook naar uit om samen te werken aan dit bijzondere project”, aldus Daniel van der Flier van Duurzaamheidscertificering.

Geschreven door:

Andere artikelen

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.