Bescherming regenwoud

Regenwoudbeschermingsprogramma

Voor elke klant adopteren wij een stuk regenwoud

Bij iedere nieuwe klant sponsort DuurzaamheidsCertificering Work With Nature om tropisch regenwoud te beschermen in Costa Rica. DuurzaamheidsCertificering werkt inmiddels een tijd samen met deze kleinschalige organisatie die zelf direct betrokken is bij de activiteiten in Costa Rica. We zijn in 2020 zelfs een keer op bezoek geweest om met eigen dit mooie en belangrijke werk te aanschouwen.

Waarom vinden we dit belangrijk?

Vanuit DuurzaamheidsCertificering willen we onze uitstoot minimaliseren. We helpen klanten met het verduurzamen van hun vastgoed en daarnaast verduurzamen we onze eigen bedrijfsvoering. Onderaan de streep hebben we nog steeds uitstoot, met het aanplanten van regenwoud willen we dit compenseren. Work with Nature plant bomen blijvend. In tegenstelling tot andere partijen kappen zij de bomen dus niet na een aantal jaar en krijgen dieren er echt permanent leefgebied bij. Dit heeft een positief effect op het de biodiversiteit in het regenwoud, dat zelf weer een cruciale rol speelt in de mondiale ecosystemen.

Ontstaan samenwerking

Een wederzijdse relatie koppelde ons aan elkaar omdat bij ons beiden duurzaamheid in de kern van de organisatie zit. Er was meteen een klik. We zagen de passie en vonden de benaderbaarheid van deze kleine maar professionele organisatie erg aangenaam. Ze hadden duidelijke antwoorden op onze vragen. Met name op de kritische vraag of hun werk echt een aantoonbaar duurzaam resultaat neerzet. Het gaat immers toch om een gebied aan de andere kant van de wereld. We worden actief betrokken en zien dat de donaties goed terechtkomen bij de projecten en daar een verschil maken.

Teller:

Op dit moment beschermen we samen met Work With Nature ca 1.400 m2 regenwoud in Costa Rica

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.