SRON

SRON– Laboratorium en kantoor

Onze rol:BREEAM nieuwbouw expert

SRON krijgt een nieuw onderkomen op het Leiden Bio Science Park. Het gebouw is ontworpen naar de standaard van BREEAM Excellent. Duurzaamheidscertificering gaat als BREEAM Expert het Excellent certificering traject verzorgen, voor MedicomZes-Kuijpers, van dit bijzondere gebouw.

SRON (onderdeel van NWO, de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek) voert fundamenteel wetenschappelijk onderzoek uit om doorbraken te bewerkstelligen in de astrofysica, het exoplaneetonderzoek en het aardatmosfeeronderzoek vanuit de ruimte.

Het nieuwe gebouw heeft een omvang van circa 9.000 m2 bvo en bestaat uit laboratoria, trillingsarme cleanrooms, werkplaatsen, en kantoren. De nieuwbouw biedt de meest moderne voorzieningen voor onderzoek en instrumentontwikkeling.De realisatie van de nieuwbouw wordt gerealiseerd door Bouwcombinatie MedicomZes-Kuijpers. In de zomer van 2019 is gestart met de bouw, zodat begin 2021 het gebouw in gebruik genomen kan worden.

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.